+31(0)113 - 31 22 44
I.v.m Covid-19-maatregelen, verzoeken wij u eerst een afspraak te maken.

Koken op inductie

De technieken op kookgebied gaan snel. Heel snel. Zo komen er steeds meer innovaties op de markt die het leven in de keuken aangenamer én leuker maken. Eén van die innovaties is het koken op inductie. Keukenoutletwinkel uit de Zeeuwse plaats ’s Gravenpolder vertelt u er graag meer over koken op inductie.

Voordelen van inductiekoken

Koken met een inductiekookplaat wordt steeds populairder. Maar hoe gaat inductiekoken nu precies in zijn werk? Koken op inductie is een vorm van elektrisch koken, maar het grote verschil is dat de kookplaat niet warm wordt. In de kookplaat zitten magnetische velden en bij contact met speciale inductiepannen worden enkel de pannen verwarmd. Staat er geen pan op de kookplaat, dan gebeurt er helemaal niets. Hierdoor is koken op inductie veilig, kindvriendelijk én zuinig. KeukenPlus heeft zet enkele voordelen voor u op een rij:

  • Met inductiekoken worden de pannen zeer snel opgewarmd.
  • U kunt de temperatuur van de pannen instellen met een temperatuurregelaar.
  • Haalt u de pan van de inductiekookplaat, dan schakelt de plaat vanzelf uit.
  • Koken op inductie is veilig: er is geen brandgevaar en kinderen branden zich niet aan vuur.
  • Met inductiekoken verbruikt u minder energie omdat enkel de pan verwarmd wordt.
  • De inductiekookplaat is eenvoudig schoon te maken én schoon te houden.
  • Inductiekoken is een iets duurdere investering, maar deze betaalt zich terug in energiezuinigheid.

Assortiment met inductiekookplaten

Wilt u koken met inductie, dan dient u hiervoor een inductiesysteem aan te schaffen en te laten installeren. Daarnaast moet u gebruikmaken van speciale pannen waarbij de bodem van de pan magnetisch is. Dankzij de magnetische bodem maakt de pan contact met de kookplaat en wordt deze verwarmd. KeukenPlus uit ’s Gravenpolder heeft een mooi assortiment met inductiekookplaten en inductiesystemen.

Inductiekookplaat met afzuiging

Wij ontvangen u graag in onze showroom en laten u kennismaken met de vele mogelijkheden en voordelen van inductiekoken. Ook tonen wij u al onze inductiekookplaten, waaronder de prachtige platen van BORA. In deze platen zit een zeer inventief afzuigsysteem verwerkt dat direct de kookdampen afzuigt. Meer weten? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Scroll Up